BİGA İİBF KAMU YÖNETİMİ

Türkiye Bankalar Birliği - “Kariyer Günleri Konferansı (Çevrimiçi)

Türkiye Bankalar Birliği, Üniversite - Sektör işbirliği çalışmaları kapsamında, Finans ve Bankacılık Bölümleri lisans ve lisans üstü öğrencilerimizin katılımına yönelik olarak “Kariyer Günleri Konferansı (Çevrimiçi)” düzenlenecektir. Bankalarımızın işe alım, staj ve kariyer olanakları ile ilgili tanıtım sunumlarına yer verilen konferans; MS Teams platformu üzerinden, 23 – 24 Şubat 2022 tarihlerinde, 13:00 - 16:00 saatleri arasında, gerçekleştirilecektir. Konferans programı ektedir. Söz konusu konferansa tüm öğrencilerimiz ve akademisyenlerimiz davetlidir.

Kayıt işlemini buradan yapabilirsiniz.

Kayıt işlemleri, 21 Şubat 2022 Pazartesi günü saat 18:00’e kadar gerçekleştirilecektir. Katılım için bağlantı linkinin kayıt bildiren kişilere eposta ile gönderilecektir.

Konferans planı ektedir.

Ekler